Bjud in galaxen till ditt hem

Låt oss få presentera en alldeles unik bordslampa som har tendensen att kunna förtrolla både vuxna och barn med sin sagolika galaxdesign i 3D-format. Den upplysta galaxen bidrar till att skapa en alldeles speciell atmosfär i hemmet och kan antingen ställas i sitt medföljande trästöd eller som den är. Lampan påminner oss om att vi befinner oss i ett oförståeligt stor galax i ett ännu större universum! Galaxylampan är bärbar och uppladdningsbar vilket innebär att den enkelt kan flyttas och bäras med vart man än behagar, samtidigt som man slipper otympliga kablar och kontakter för att kunna njuta av det avkopplande ljuset.
galaxylampa-bordslampa-online

Galaxylampa med flera funktioner

Galaxylampan är en mångsidig lampa som kan placeras i varierande positioner, med eller utan sitt medföljande trästöd. Den medföljande fjärrkontrollen gör att det enkelt och bekvämt att både sätt på och av lampan, samt att man på ett smidigt sätt kan välja mellan flera ljusalternativ. Galaxylampan kommer med 16 olika färgalternativ, så att man enkelt kan välja vilken typ av ljussken och stämning man är intresserad av att skapa. Utöver det finns det fyra olika färgsekvenser att välja på, beroende på vilken ljusintensitet som känns lämpligast för stunden.

galaxylampa-led-lampa

Mysig stämning vart du än vill

Då galaxylampan är bärbar så är det enkelt att dekorera den vart man än behagar i hemmet. Då den även är stöttålig så behöver man inte vara orolig för att den ska gå sönder när olyckan väl är framme. Det mysiga ljusskenet är lika fint att lysa upp varje rum i hemmet, och även när lampan inte är igång så är det en iögonfallande inredningsdetalj som lyfter hemmets dekoration.

bordslampa-galaxy

Vill du veta mer om galaxylampan? Då är du välkommen att klicka dig in till den här.