Frakt & Leverans

1. Fri frakt & fri retur alla beställningar

Vi erbjuder fri frakt och fri retur på alla beställningar. Skulle du inte vara nöjd med ditt köp så meddelar du oss så hjälper vi dig med din retur. Vi bekostar din retur.

2. Leverans inom 2-5 vardagar

Vi försöker leverera så fort vi kan. Normalt sett når din beställning dig inom 2-5 vardagar. I samband med att vi skickar din beställning så meddelas du genom ett e-postmeddelande med spårningslänk och information skickat till dig. Vi skickar all information till den e-postadress som du uppgivit vid beställningstillfället.

3. Leverans på 6-12 vardagar för specifika varor

Det finns några enstaka produkter i vårt sortiment som har en leveranstid på 6-12 dagar.

Skulle du ha frågor eller funderingar kring oss eller din beställning så är du alltid mer än välkomna att kontakta oss på support@hemosjal.se. Vi svarar skyndsamt och inom max 24 timmar.

4. Om din beställning blivit försenad

Skulle det av någon orsak bli en oförutsedd försening av din leverans och vi får kännedom om det så meddelar vi dig via e-post eller telefon så fort vi får kännedom om situationen. Skulle det bli någon försening har du enligt lag rätt att häva ditt köp (Lag 2005:59 om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och om det skulle finnas något fel i vårt lagersaldo.