Integritetspolicy

Vi på HEM & SJÄL värnar om din personliga integritet därför eftersträvar vi att alltid en hög nivå av dataskydd.

HEM & SJÄL behandlar dina Personuppgifter i enlighet med den senaste dataskyddslagen. Det innebär bland annat att vi är öppna med vad vi gör med dina personuppgifter. Vi inte säljer dina personuppgifter till andra företag och följer gällande regler kring dataskydd och tillämpar minimal uppgiftslagring. Nedan beskriver vi hur personuppgifter hanteras på www.hemosjal.se, vilka rättigheter du har som kund hos oss och vad du gör om du har frågor eller vill anonymisera dina uppgifter.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och därför är det viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Har du frågor kan du kontakta oss på kundtjänsten via formulär eller support@hemosjal.se.

Vad är en personuppgift? Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt kan kopplas till dig, t.ex. namn, personnummer, IP-adress eller köphistorik.

Vad är behandling av personuppgifter? Alla former av åtgärder med personuppgifter är personuppgiftsbehandling, till exempel insamling, registrering, organisering, lagring, bearbetning eller ändring, läsning, användning, utlämning, spridning eller annat tillhandahållande av uppgifter, sammanställning eller samkörning, blockering, radering eller förstöring.

Hur samlar vi in personuppgifter? När du loggar in på vår kundsida, köper våra produkter eller tjänster eller på annat sätt är i kontakt med oss samlar vi in de personuppgifter du delar med oss t.ex fullständigt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, betalningsuppgifter, köp-, order- och användningshistorik, IP-adress och annan ärenderelaterad information, t.ex. information som du lämnar vid kontakter med vår kundtjänst. Vi kan även komma att samla in och uppdatera dina adressuppgifter via tredjepartstjänster för betalningslösningar,