Inredning och dekoration till badrummet

.badrumsinredning-inredning-badrum-online

Inredning med avskalad design till badrum

Hur man ska inreda sitt badrum kan emellanåt vara en utmaning, det kan vara väldigt avskalat och med få inredningsartiklar, eller mer mer inrett. Det finns badrumsinredning med varierande syften och egenskaper, allt från förvaring till dekoration, beroende på vad man tycker om och vill ha.
Det finns däremot ett par essenser som kan vara bra att ha i sitt badrum, exempelvis tvålartiklar till vasken, toalettborste eller toalettpappershållare till toaletten.
inredning-badrum-online

Inredning till badrum med avskalad design och funktion

Beroende på vad man vill få ut av sin badrumsinredning så finns det olika sätt att inreda, vi har däremot i detta blogginlägg valt att lägga fokus på tio handplockade inredningsartiklar från vårt sortiment.
För den som är intresserad av mer inspiration och vill utforska hela vårt sortiment av inredning till badrum kan klicka sig vidare här.
badrumsinredning-badrumsartiklar

INSPIRATION: 5 INREDNINGSARTIKLAR TILL DIN BADRUMSINREDNING

Låt oss få inspirera med tio utvaldra inredningsartiklar från vårt sortiment av badrumsinredning. Upptäck några favoriter från vårt sortiment och hitta nya tillskott till ditt badrum.

tvättkorg-badrum

1. Tvättkorg Minimalistisk - 3 färger

En minimalistisk, praktisk och rullbar tvättkorg i två färgerna grå eller brun. Förvara smidigt och enkelt smutstvätt och rullar sedan enkelt tvättkorgen för att slippa bära.

Läs mer >

 

torkställ-hopfällbart

2. Torkställ Hopfällbart & Elektriskt Luftflöde Breazy

Ett effektivt, originellt och hopfällbart elektriskt torkställ som genererar ett naturligt luftflöde för att påskynda torkprocessen utan att skada kläderna

Läs mer >

 

badrumshyllor-mikaela-bambu

3. Badrumshylla Mikaela Bambu

En praktisk och stilren badrumshylla i bambu. Badrumshyllan är utrustad med två hyllplan samt en inbyggd tvättkorg undertill.

Läs mer >

.

förvaringsgarderob-multifunktion

4. Förvaringsgarderob Svart Justerbar Multifunktion

En komplett och mångsidig kläd- och skoförvaring som är perfekt att använda var som helst som en extra bärbar garderob (på camping, resan eller hemma). Denna tyggarderob har en plast- och stålram och skyddar kläder från damm och smuts utifrån. Den har en upprullningsdörr med dragkedja, en klädstång för galgar och hyllor för kläder, skor eller accessoarer. Den kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.

Läs mer >

.

automatisk-tvåldispenser-online

5. Automatisk Tvåldoserare Med Sensor

En smidig och automatisk tvåldoserare med sensor. Placera händerna vid sensorn och få sedan ut en dos av tvål till dina händer.

Läs mer >.

 

 
Se vårt fullständiga sortiment av badrumsinredning här