Gör ditt hem ännu bättre - smart inredning

Smart inredning till ditt hem

En del av att skapa det perfekta hushållet är just inredningen, och det finns otaliga stilar och sätt att inreda på. Hur vi väljer vår heminredning varierar från hushåll till hushåll, även om vi i Sverige till stor del präglas av den skandinaviska minimalistiska stilen i vår inredningsstil. Däremot behöver inte varje inredningsdetalj eller dekorativa inslag vara helt i linje med det skandinaviska, inte om du frågar oss i alla fall.

Något som vi anser är värt att ta i beaktning är smart inredning som både inreder och bidrar med smart funktion, för att underlätta i vardagen. Vi på HEM & SJÄL är stora fans av smart inredning med funktion, och ämnet i ära så har vi samlat några riktigt bra tips från vårt sortiment, så att du kan göra ditt hem ännu bättre.

Utvalda favoriter från vårt sortiment

väggskrivbord-väggmonterad

Skrivbord Hopfällbart Väggmonterad

Originellt och mycket dekorativt väggskrivbord perfekt för hemarbeten, skrivning, ritning, läxläsning mm. Utrustat med anteckningstavla, korkyta för meddelandelappar och hyllor för böcker, foton eller dekorationsfigurer.

Upptäck skrivbordet här.

laptopbord-foldy-fällbart

Laptopbord Fällbart Foldy Table

Ett multifunktionellt och fällbart sidobord med 6 höjdnivåer och 3 lutningsvinklar som möjliggör upp till 18 olika lägen. Det kan användas inomhus och utomhus och erbjuder en mängd olika alternativ, som att äta, arbeta med bärbar dator, rita, studera, spela etc. Det kan till exempel användas i soffan, fåtöljen, sängen och på terrassen. Det tål upp till 2 kg, är lätt att rengöra, fälls lätt ihop för praktisk förvaring eller transport och tar minimalt med plats.

Upptäck laptopbordet här.

laptopbord-fällbart-dolenkaf

Laptopbord Fällbart Dolenkaf

Ett originalt skrivbord med en modern och hopfällbar design som erbjuder flera fördelar och alternativ, eftersom det enkelt anpassar sig till olika användningsområden och utrymmen. Den kan enkelt fällas ut och fällas ihop för att den ska kunna användas var som helst bekvämt eller för att förvara var som helst medan den tar minimalt med plats (under en säng, bakom en dörr, bakom en möbel eller bakom gardinerna.

Upptäck laptopbordet här.

Vill du se mer smart inredning? Välkommen att kika på vårt sortiment här.