Hopfällbart och ergonomiskt bord

sidobord-lapwood-ergonomi

En smart lösning i vardagen

Låt oss få presentera en av våra absoluta bästsäljare, det ergonomiskt hopfällbara sidobordet Lapwood! Lapwood är ett mångsidigt sidobord som är tillverkat av bambu, och som är enkelt att både fälla ihop och ställa undan eller ta fram vid behov. Den innovativa designen gör att användningsområdena för Lapwood är många, då det finns flera funktioner och inställningslägen beroende på vad man behöver bordet till.
lapwood-sidobord-innovagoods

Smarta funktioner för flera vardagsbestyr

Frukost på sängen? Inga bekymmer alls, fäll ut benen och låt den plana ytan agera stöd för godsakerna. Arbete hemifrån? Inga bekymmer där heller, bordets yta kan justeras och därmed kan du luta din laptop i önskat läge så att din arbetsställning blir mer bekväm och ergonomisk. 
Lapwood är dessutom utrustad med ett gäng smarta funktioner i sin design. Det går till exempel att justera bordet i 5 olika lägen efter rådande behov. Fötterna är både fällbara och utdragbara, så att du enkelt kan justera höjden utefter just dina behov.
sidobord-lapwood-hopfällbart
Lapwood är dessutom utrustad med en låda och glashållare, så att mindre förvaring är möjlig, för exempelvis sladdar, pennor eller andra mindre tillbehör som kan tänkas behövas.
Vänsterdelen av bordet är lutbart så att det antingen går att luta sin laptop eller surfplatta uppåt eller nedåt, medan högerdelen är fast för att ge stöd till datormus eller exempelvis dricksglas. 
Se mer om Sidobordet Lapwood här.