Massagepistoler till stela muskler

Massage till både kropp och muskler

Massagepistoler har tagit hela tränings- och hälsovärlden med storm. Dessa underbara maskiner är specialiserade på att inrikta sig mot ömma muskler som behöver mjukas upp ordentligt, och det gör de genom snabba pulserande slag vilket nästan kan likställas med att ha en egen massör hemma. Det finns idag ett brett urval och därav kan det vara svårt att hitta en massagepistol som passar en själv.

Av just den anledningen har vi försökt dra vårt strå till stacken genom att samla effektiva men samtidigt prisvärda massagepistoler till våra kunder, så att ens egna personliga massör inte behöver komma till ett orealistiskt pris!

Favoriter från vårt sortiment

Massagepistol Relaxer Pro Blå

massagepistol-relaxer-pro-blå

En vibrerande massagepistol för avkoppling, återhämtning eller muskelsmärta som ger en betydande känsla av lättnad och välbefinnande. Utmärkt för användning efter träning eller annan fysisk aktivitet, men den kan även användas för att förbättra kronisk ryggsmärta och nacksmärta. En enkel och effektiv metod, väldigt lätt att använda och med flera fördelar.

Upptäck den här.

Massageapparat Vibration Mini Vixall

En original mini-vibrerande massager med en modern, lätt och kompakt design som är idealisk för att få en avslappnande effekt på axlar, armar, ben, fötter, nacke, rygg osv. Eftersom den är uppladdningsbar och bärbar kan den tas med var som helst i totalt komfort och tar väldigt lite utrymme vid förvaring.

Upptäck den här.

Massagepistol Mini Reliler

massagepistol-mini-reliler

En mini massagepistol med kontinuerliga slag, som är idealisk för avkoppling, muskelåterhämtning och kramper. Det har många positiva effekter, eftersom det ger lättnad, vila, avkoppling och välbefinnande. Dess kompakta, uppladdningsbara, lätta och bärbara design gör den enkel att använda, transportera och förvara, så att du kan ta det överallt på bekvämt sätt och det tar väldigt lite lagringsutrymme.

Upptäck den här.

Se fler avkopplingsartiklar i vårt sortiment här.

  Läs fler artiklar från vår blogg här.