Dekorationsbrasa - för en mysig höst & vinter

Mysig höststämning med dekorativ brasa

Sommarhalvåret har passerat och hösten har gjort sin entré. Det är svårt att missa alla fallna löv som pryder gator och stigar samt de regniga och blåsiga inslag som medföljer. Hösten är en period som både uppskattas och inte, men vi på HEM & SJÄL är riktiga höstfantaster. Vi uppskattar de mysiga hemmakvällarna som kommer i samband med höstens intåg, en god kopp te med under en filt medan regn och rusk gör sig påmint utanför fönstret. 

Det finns mycket att uppskatta med hösten och vår absoluta favorit är just den mysiga stämningen som man enkelt skapar med antingen tända ljus, eller som vi föreslår, en dekorativ öppen brasa.

Dekorativa brasor som värmeelement

 En dekorativ brasa bidrar inte enbart med en mysig stämning utan även med värme. Därför är dekorativa brasor det perfekta komplementet till hushåll som inte har en riktig öppen brasa. Våra dekorativa brasor är naturtrogna och påminner om naturliga öppna brasor med en värmespridning på över 25 kvadratmeter. Med medföljande fjärrkontroll är det dessutom enkelt att justera värmen efter behov och önskemål. 

Värmeelement ReadyWarm Curved Flames 2000W

dekorativ-öppen-brasa

Upptäck den här.

Värmeelement Curved Flames 2000W Svart

dekorativ-öppen-brasa-curved-flames

Upptäck den här.

Söker du efter fler värmeelement till ditt hushåll? Utforska i sådana fall vårt sortiment av värmeelement och värmekällor här.