Träningsredskap för styrketräning och fitness i hemmet

 Hur vi tränar varierar mycket från person till person. Vissa av oss tycker om att styrketräna medan andra föredrar löpning, idrottsutövning eller yoga. Vissa tycker till och med om att variera och blanda flera aktiviteter för att se till att ge sig själv och sin kropp en så mångsidig träning som möjligt. Det finns flera olika träningsformer, och till alla dessa träningsformer finns det likväl passande träningsredskap.

träning-fitness-hemma

Hur man än föredrar att träna så kan vi konstatera att någon form av träning eller fysisk aktivitet är bra för både kropp och sinne. Även om intresset för träning varierar bland oss människor så finns det alltid någonting som fungerar för en, om man bara tar sig tiden att testa sig fram. Styrketräning behöver nödvändigtvis inte betyda att man behöver ha vikter tillgängliga, det finns sätt att träna med sin egen kroppsvikt. Dessutom med enkla övningar som de flesta av oss redan har testat på, på skolidrotten om inget annat.

Träningsutrustning som täcker hela kroppens behov

Vare sig man är oerfaren eller en inbiten motionär så har vi på HEM & SJÄL sett till att välja ut ett sortiment av träningsredskap som täcker hela kroppens behov. Vi har allt från redskap till styrketräning, löpband, motståndsband, justerbara vikter, magmaskiner, yogamattor, träningscyklar och hopprep, och mer därtill. Vårt huvudsakliga syfte är att erbjuda ett komplett sortiment av träningsutrustning till hemmet, så att fysisk aktivitet alltid finns nära till hands.

yoga-yogamatta-träning-hemma

Träningstillbehör för att underlätta din träning

Den stora frågan blir då istället – vilken träningsform fungerar bäst för dig? Tycker du till exempel om yoga? Då är vår yogaboll perfekt för dig och dina behov. Föredrar du istället att hoppa hopprep och enkelt få upp pulsen? Då är vårt digitala hopprep något för dig. Behöver du snarare en mer komplett och heltäckande träningsutrustning? Då är vårt bärbara träningssystem den perfekta lösningen för dig.

löpband-löpning-hemma-träning

Inspiration till en mer hälsofrämjande vardag i hemmet

Att träna och vara mån om sin kropp, sin hälsa och sitt sinne är något som både förbättrar dagen men även förlänger livet. Det kan emellanåt kännas svårt att finna tiden till att gå till gymmet eller komma ut på en löptur, men det behöver inte nödvändigtvis innebära att träningen inte blir av. Låt oss få inspirera till en mer hälsosam vardag med vårt sortiment av träningsredskap som gör det möjligt för dig att optimera din träning från hemmet! Upptäck våra favoriter nedan och finn träningsutrustning som passar just dig och dina behov.

bärbart-träningssystem-gympak

Träningssystem Bärbart Komplett Gympak Max

En mycket komplett träningsanordning som gör det möjligt att utföra en mängd övningar med olika tillbehör. Utmärkt för övningar som utförs med olika delar av kroppen (bröst, armar, ben och rygg). Tack vare dess kompakta och bärbara design, fälls basen ihop på mitten så att man lätt kan bära den med sig och förvara. Den kan förvaras i bilen, garderoben, under sängen, etc. En robust väska medföljer också för att enkelt ha med sig alla medföljande tillbehör. Övningsguiden hjälper dig att uppnå de bästa resultaten.

Upptäck den här.

fitness-airwalker-wairess

Fitness Airwalker Wairess

Ett hopfällbart löpband med högtalare och fjärrkontrollarmband som gör att du enkelt kan gå och springa för att komma i form hemma. Hjulen gör det lättare att förflytta den, den är också enkel att fälla ihop och fälla ut och tar minimalt med förvaringsutrymme. När den är hopfälld kan den förvaras under sängen, bakom garderoben etc. Basen har en LED-skärm så att du kan se hastigheten, tiden, avståndet och kalorierna som förbrukas. Den har 6 automatiska träningsprogram så att du kan välja det lämpligaste när som helst, beroende på dina preferenser och krav. Bluetooth-högtalarna och enhetshållaren (för mobiltelefoner och surfplattor) hjälper till att göra träningen roligare, eftersom de låter dig lyssna på musik eller titta på filmer, videor med mera. Den har ett fjärrkontrollarmband för ökad bekvämlighet och en säkerhetsklämma mot fall. Maxhastigheten är 8 km/tim och den maximala stödvikten är 100 kg.

Du finner den här.

träningsband-bälte-bootrainer

Träningsband & Bälte Bootrainer

Ett bälte med elastiska motståndsband som är mycket effektivt för att främst träna rumpan, men det kan också användas för magen och benen. De gynnsamma effekter är flera eftersom det är perfekt för att komma i form, forma silhuetten och förbättra hudens utseende på ett naturligt, snabbt och enkelt sätt. Dessutom tillhandahålls en praktisk träningsguide för bästa resultat och en väska för enkel användning var som helst.

Du finner den här.

balanskudde-cushport

Balanskudde Cushport

En balanskudde med luftutrymme för att blåsa upp den och för att förvandla den till en instabil yta, vilket möjliggör utförandet av flera stärkande övningar samt balansövningar (core-träning) som är mycket hälsofrämjande. Dessutom ger fortsatt användning förbättrad hållning och stärker core-musklerna. Den är väldigt robust och hållbar och inkluderar en manuell pump. Instabiliteten kan justeras genom att justera nivån den blåses upp. Den har två olika ytor, en non-slip yta och en ytterligare yta med stimuleringspunkter vars masserande effekt stimulerar fötterna genom zonterapi och främjar det allmänna välmåendet. Denna mångsidiga kudde används främst inom fitness, men kan även användas som stolskudde. Idealisk för användning på gymmet, i hemmet eller på kontoret.

Du finner den här