Skapa en mysig och stämningsfull känsla i hemmet

Sätt guldkant på tillvaron med mysig och stämningsfull ljussättning

Att sätta guldkant på tillvaron i vardagen är sällan fel. Hur man väljer att sätta sin guldkant är upp till var och en av oss, men en väl beprövad metod för att skapa stämning i hemmet är ljussättning av olika slag. Det kan röra sig om stämningsfulla levande ljus som brinner fint ur en vacker och dekorativ ljusstake, eller en bordslampa med härlig ljussättning vid fönsterkarmen. 

Valen är många och det finns ingen bättre period på året att skapa en mysig och stämningsfull känsla i hemmet än under årets mörkare delar. I skrivande stund är hösten väldigt närvarande och mörkret smyger sig på dagen allt tidigare. Dessutom nalkas julen som i sin natur är en trevlig och stämningsfull högtid som präglas till stor del av mysig belysning och ljussättning.

stämningsfull-ljussättning-hemma 

Stämningsfull ljussättning till hemmet

Vad vi definierar som stämningsfullt varierar givetvis från person till person, men visst är det mysigt med en nedtonad ljussättning som låter ljuskällorna få ta sin plats i mörkret. Att låta ljuskällorna få skapa sin stämning, var och en, om det så är en vacker ljusstake som pryder rummet med dansande eldlågor från värmeljusen.

För den som inte uppskattar levande ljus så finns det vackra alternativ i form av LED-belysning som föreställer och efterliknar levande ljus och tillför en väldigt liknande effekt. I vårt sortiment har vi samlat flera alternativ till de levande ljusen, men även smakfulla komplement till levande ljus i form av vackra ljusstakar och ljushållare. Låt oss få inspirera med några utvalda favoriter från vårt sortiment.

 Utvalda favoriter från vårt sortiment

 projektorlampa-sunset-sulam

PROJEKTORLAMPA SUNSET SULAM

En original projektorlampa med en solnedgångseffekt som avger ett mycket mjukt och avkopplande varmt LED-ljus, som projicerar en orange sfär, som liknar solens reflektion vid solnedgången. Tack vare sin mångsidighet är den perfekt för att belysa många olika utrymmen. Det simulerar en varm solnedgång, skapar en speciell och romantisk atmosfär i sovrummet, vardagsrummet eller arbetsrummet.

Upptäck den här.

Bordslampa-Magnetbrytare-Ljussättning

BORDSLAMPA MAGNETBRYTARE MAGILUM

En balanslampa med magnetbrytare som sticker ut på grund av sin originella och trendiga design. Denna LED-lampa ger ett varmt ljus och är perfekt för en innovativ inredning. Den är bekväm och enkel att använda eftersom den har magnetiska sfärer som fungerar som en strömbrytare.
Upptäck den här.
bordslampa-led-worldly

BORDSLAMPA LED WORLDY

En LED-lampa som fascinerar barn och vuxna med sin originella design i form av en jordglob med 3D-relief och trästöd. Perfekt för att skapa en speciell atmosfär och på kvällen för att belysa hemmet med planeten Jorden.

Upptäck den här.

LED-LAMPA-lykta

LED-LAMPA HÄNGANDE LYKTA

En dekorativ och stämningsfull LED-lampa med design av en hängande lykta. Lyktan är prydd med budskapet "Home Sweet Home". En dekorativ ljuskälla som passar utmärkt under dygnets mörkare perioder.

Upptäck den här

Vill du få mer inspiration? Då är du mer än välkommen att besöka vårt sortiment och upptäcka flera vackra ljuskällor som kan pryda ditt hem. Se mer från vårt sortiment här.

 Läs fler artiklar från vår blogg här.