Fotspa - Ett avkopplande komplement för livsnjutare

Vem uppskattar inte att sätta guldkant i vardagstillvaron? Förmodligen inte särskilt många. Att vara en livsnjutare är eftersträvat av många och det finns enkla sätt att skapa njutning i vardagen i hemmet. Lite vardagslyx helt enkelt! Av den enkla anledningen tänker vi ägna denna bloggartikel till en av våra personliga favoriter från vårt breda sortiment, nämligen vårt hopfällbara fotspa.

fotbad-fotspa-hopfällbart

En innovativ spaupplevelse för fötterna

Vi väljer att kalla det fotspa, även om det i många andra fall benämns som fotbad, just för att det är som en spaupplevelse för fötterna. Detta fotspa är en sann självvårdsprodukt för den som tycker om att värna om sina fötter och unna sig ett varmt och härligt fotbad. Den är dessutom hopfällbar vilket gör att den enkelt både kan tas fram och stoppas undan på ett smidigt och enkelt sätt. Den hopfällbara egenskapen gör att det är enkelt att förvara fotbadet i skåp, lådor, hyllor, under sängen eller andra förvaringsutrymmen.

fotspa-fotbad-hopfällbart

Avkoppling och massage för fötterna

Det är givetvis inte den hopfällbara och smidiga designen som är det bästa med fotbadet, utan snarare dess härliga funktioner. Den värmande funktionen gör att vattnet successivt hettas upp till en värmande skön temperatur som är avkopplande för fötterna. Det går enkelt att välja att sätta på eller stänga av värmefunktionen efter eget behag. Lägg därtill en masserande vibrationsfunktion som genererar en massageliknande upplevelse för fotsulorna samtidigt som det skapar bubblor i vattnet. Med andra ord rör det sig om en total och effektiv fotvård som är avkopplande men även smart vid förberedande för pedikyr.

hopfällbart-fotbad-fotspa

Våra bästa tips och personliga erfarenheter

Något som vi varmt kan rekommendera är att vid fotbadet tillsätta badbubblor för att skapa en ytterligare spaliknande effekt och njutning. Den vibrerande massageeffekten skapar bubblor som kan liknas vid ett bad i badkar. Vi rekommenderar att inte tillsätta för mycket badbubblor då den vibrerande effekten i sig redan skapar bubblor i fotbadet, det är även en god idé att tillsätta lagom med vatten. Fotbadet rymmer ungefär 6 liter vatten, men vi rekommenderar att tillsätta hälften, det vill säga 3 liter, eller där omkring för att se till så att bubblorna inte tar sig över kanterna.

Vill man tillsätta andra fotvårdsmedel eller produkter så går det lika bra. Det är ju trots allt en spaupplevelse som eftersträvas, så alla medel är tillåtna för att uppnå målet. Justera enkelt med hjälp av knapparna om du önskar att sätta på eller stänga av värmen eller den vibrerande massageeffekten, därefter är det bara att luta sig tillbaka och njuta!

Vill du läsa mer om vårt hopfällbara fotspa? Då gör du det här.