Ge dig och din kropp massage

Unna dig själv en god massage - massageapparater till kroppen

Då kroppen är vårt fordon genom livet så är det viktigt att vara rädd om sig själv och sin kropp på alla de sätt vi kan. Allt som gynnar vårt välbefinnande är en vinst i sig, och att vårda sin kropp är en viktig komponent i ett hälsosammare och bättre liv. Att ge sig själv ordentlig avkoppling och återhämtning är enkelt gjort om man tar sig tiden, eller än bättre med hjälp av en massageapparat som kan koncentrera massage på valfri muskel av kroppen. 

En massageapparat är till för att massera och lösa upp stela muskler, så att kroppen lättare kan slappna av. Det finns flera typer av massageapparater som exempelvis är koncentrerade på nacke, rygg eller armar. I vårt sortiment har vi handplockat flera massageapparater som täcker hela kroppen. Besök vårt sortiment här.

 Utvalda massageapparater

Massageapparat Nacke Pro

Tack vare elektriska impulsers fyrkantsvågor erbjuder denna nackmassageapparat avslappnande massage med reducering av muskelspänning, lindring av amärtor i nacke och muskler och främjande av blodcirkulationen. För att njuta av apparaten räcker det med att välja önskad funktion och intensitet.

Upptäck den här.

massageapparat-nacke-rygg

 Massageapparat Elektromagnetisk Nacke/Rygg

En vibrerande massagepistol för avkoppling, återhämtning eller muskelsmärta som ger en betydande känsla av lättnad och välbefinnande. Utmärkt för användning efter träning eller annan fysisk aktivitet, men den kan även användas för att förbättra kronisk ryggsmärta, nacksmärta, etc. En enkel och effektiv metod, väldigt lätt att använda och med flera fördelar.

Upptäck den här.

massageapparat-massagepistol-vit

Massageapparat Mini Vixall Vit

En mini-vibrerande massager med en modern, lätt och kompakt design som är idealisk för att få en avslappnande effekt på axlar, armar, ben, fötter, nacke och rygg

Upptäck den här.

Se alla massageapparater här.